2009. okt 19.

A cigánygyűlölő munkanélküli egy napja

írta: minority
A cigánygyűlölő munkanélküli egy napja

Összefoglaló arról, hogyan is éli mindennapjait hazánk egyáltalán nem ritka figurája, az ellentmondásokat csírájában elfojtó, hazafias fiatal, más néven a cigánygyűlölő munkanélküli.

A cigánygyűlölő munkanélküli önmagát szélsőségesként definiálja. Évek óta nem dolgozik.

A cigánygyűlölő munkanélküli nem kel túl korán. Azt álmodta, hogy a zsidók eladták az országot, a cigányok meg még mindig nem dolgoznak. 

A cigánygyűlölő munkanélküli amerika ellenes. Reggeli után Jenna Jameson csupasz seggére veri ki a faszát.

A cigánygyűlölő munkanélküli hányni tudna ettől a liberálisnak nevezett maszlagtól. Napközben kedvenc sorozatát, a South Parkot nézi.

A cigánygyűlölő munkanélküli nem nézi meg a Schindler listája című sci-fit, mert a zsidó Spielberg rendezte. Kedvenc filmje egyébként az első Indiana Jones.

A cigánygyűlölő munkanélküli természetesen a négereket is megveti. A kocsmában este Haddaway-t kér a zenegépből, a What is love-ra tud igazán jót bulizni.

A cigánygyűlölő munkanélküli következetesen utálja amerikát, úgyhogy az esti buliban Coca Colával issza a boroskólát.

A cigánygyűlölő munkanélküli kedvenc kocsmai beszédtémája a cionista összeesküvés bizonyítása. Ha épp nem erről folytat diskurzust, akkor azt tervezgeti, milyen goa buliba megy hétvégén.

A cigánygyűlölő munkanélküli fasiszta, szeretné kiírtani a fél világot, de ahogy egyre jobb a buli, ez már nem is annyira számít. Együtt bulizik punkkal, alkoholista csövessel, lepukkant nyugdíjassal, mindenkivel, aki az útjába kerül. Néha ő is engedhet kicsit az elveiből.







 
 

Szólj hozzá

munkanélküliség következetesség cigánygyűlölet