2009. nov 16.

Hullák, férgek, Szilvásy

írta: AdamT
Hullák, férgek, Szilvásy

A tanúvallomások szerint Zuschlag János Szilvásy Györgyöt egy féregnek tartja azért, mert az akkori titokminiszter nem tájékoztatta őt időben arról, hogy lehallgatják. Szerintem pedig azért féreg, mert egyáltalán tájékoztatta, amennyiben tájékoztatta.
Tudom, hogy erkölcsről, elvekről szocialista politikusok esetén nincs, vagy csak nagyon szerény mértékben van értelme beszélni, ezért e posztomat eleve kudarcra ítéltnek minősítem. De azért mégis. Az MSZP szekrényéből folyamatosan hullaszag árad és valahogy sosem sikerül elhitetni a közvéleménnyel, hogy csak a ruhák nincsenek kimosva, azért van büdös. Fenéket! Azért van büdös, mert hullák rothadnak odabenn. Ezek a gusztustalan, aszott, gyomorforgató hullák idővel a természet áldásos hatásaként szépen csontvázzá törpülnek, minden egyéb eltűnik. Aztán már csak a csontvázak azok, amelyeket idővel kirúgnak onnan, hogy aztán az nagyot koppanjon a padlón.
Furcsa. A szekrényt addig senki sem meri kinyitni, amíg az idő el nem végzi a feladatát. De biztos, hogy a "nem meri" a helyes megállapítás? Nem lehet, hogy a "nem akarja" helytállóbb? Nem tudom. Cusi azon kevesek egyike, akiket még "éphalott" állapotban sikerült felfedezni a szekrény mélyén. 

Számomra az a furcsa, hogy az MSZP szekrényében senkit sem zavar ez a fojtogató hullaszag. 

Szólj hozzá

magyar közélet per szilvásy zuschlag hányinger féreg hullák zombik