2009. aug 12.

Náci, ne gyülekezz!

írta: AdamT
Náci, ne gyülekezz!

A cím akár "zsidólobby - jogállam : 100 - 0" is lehetett volna, mert annyira adta magát. Úgy hírlik ugyanis, hogy a rendrőrség nem fogja engedélyezni a nácik megemlékező "grasszálását". A témával foglalkozó másik cikkünk még teoretikusan közelített, de a helyzeten komolyan változtat az, hogy úgy tűnik, tiltva lesz az összejövetel. Sommásabban nem tudnám megfogalmazni nemtetszésemet, mint ahogy ezt egy tegnapi kommentemben tettem. Így szólt:

Szóval a karlendítés nyilván nem jogi cselekedet. A gyűlöletbeszéd meg nem ment át a parlamenten. Az uszítást elfogadom, de ez meg ugye előre nem tudható. Tehát: engedélyezni kell az eseményt, majd ha ilyet tapasztalnak, akkor a hangadót ki kell emelni és perbe kell fogni. De azt nem mondhatod, hogy "kishaver, én nem engedem meg, hogy gyülekezzetek, mer' úgyis zsidózás lesz a vége". Érted? Nem akarok olyan helyen élni, ahol hétfőn még csak a nácik nem, kedden már a mérsékelt jobboldal sem és szerdán már a centrum sem gyülekezhet. Érted? Én jobban félek a korlátozás hatásától mint a gyűlés hatásától. De ez logikus is. Összeröffennek, kiordibálják magukat... Antifák nem mennek oda, sajtó nem megy oda... Mi lenne? Semmi. Ehelyett 2 hete mindenki ezzel van elfoglalva. Szerinted a tiltás miatt nő a szimpátiájuk? Vagy az lenne nagyobb propaganda, ha hagynák őket nyugodtan 1 napig úgy, hogy a kutya nem tudná, hogy jönnek?

Úgy látszik, hogy sajnos mégis mondható: "kishaver, én nem engedem meg, hogy gyülekezzetek, mer' úgyis zsidózás lesz a vége".

Ez nem demokrácia, ez arisztokrácia.

 

Szólj hozzá

rendőrség oszlatás sün nácik bajnai antifa betilva