2008. júl 30.

Kedvenc hír II.

írta: AdamT
Kedvenc hír II.

"Valamennyi magyar polgár nevében köszönöm a Magyar Honvédség, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, a tűzoltóság, a rendőrség és a polgárőrség, az Országos Mentőszolgálat, a Magyar Vöröskereszt, valamint az ÁNTSZ szakembereinek és valamennyi, a munkálatokban részt vevő embernek azt az áldozatos munkát, amivel szavatolták a polgárok biztonságát". Többek között ez áll a miniszterelnök úr közleményében.

Szeretném egy kicsit kiegészíteni! Köszönöm a BRFK-nak, hogy ilyen szakszerűen megoldotta a közlekedést! A hatalmas forgalmi változást a lámpák nem tudták követni, a kereszteződésekben mindenütt beállt autók voltak, rendőri segítség nélkül. Köszönöm, hogy ilyen esetben sem képes a FŐVINFORM és a BRFK közösen dolgozni! Köszönöm, hogy semmilyen alternatív útvonalat nem tudtak felmutatni, egyszerűen hagyták, hogy az állampolgárok megoldják a "kis" forgalmi dugót.

Köszönöm a pékeknek, hogy a bomba ellenére is sütöttek kenyeret, a pilótáknak, hogy vezették a gépeket. Köszönöm a tanároknak, hogy szabadságuk alatt nyaralnak. Köszönöm a taxisoknak, hogy fuvarozták az embereket. Köszönöm az ügyvédeknek, a masinisztáknak és a fogorvosoknak, hogy dolgoztak. Ha nem dolgoztak, akkor pedig azt. Mindent köszönök! 

Végezetül köszönöm Amerikának a bombát, phaidrosnak pedig azt, hogy elárulta, hogy a németeknek kell megköszönnöm!

Szólj hozzá

gyurcsány hír bomba köszönöm