Durva

nincsenek előítéleteink, mi mindenkit egyformán utálunk

2018. sze 13.

Egy jelentés margójára

írta: AdamT
Egy jelentés margójára

Régebben volt egy olyan vicc az Európai Parlamentről, hogy "szavazzunk arról, hogy megszavazzuk-e, hogy szavazhassunk valamiről!". Vagy valami ilyesmi volt. Kicsit ilyen érzés volt bennem tegnap is. Judith Sargentinitől kezdve Junckeren át Orbán legalább 10 emberéig hetekig, hónapokig dolgoztak ezen. Látszódott is. Nagy volt az öröm, nagy az indulat, nagy a feszültség. Beletettek egy csomó energiát, pénzt, utaztak, győzködték egymást, telefonálgattak. Tették mindezt úgy, hogy tudták, akármi is lesz ennek a szavazásnak a kimenetele, a Tanácson nem fog átmenni. Talán ez a bajom ezzel az egésszel. Az, hogy embereket azért küldünk oda, azért pénzeli őket minden EU polgár, hogy teljesen értelmetlen, improduktív, meddő és marginális dolgokat ...

Tovább Szólj hozzá

2016. már 30.

Itt diktatúra van!!!

írta: AdamT
Itt diktatúra van!!!

ittdiktaturavan.png

Most akkor diktatúra és sötétidők, Caligula-hatalom, lerombolt fékek és egyensúlyok van, vagy demokrácia és jogállam?

Nehéz eldönteni, hogy egy eltökélt fasisztázó ilyenkor szomorkodik, hogy most nem lehet lerántani a nem is olyan sötét leplet az ármánykodó, teljhatalmat építő kormány antidemokratikus munkásságáról, vagy "nem önmeghasonlóan" kiabálja, hogy "éljen a demokrácia"... Ez olyan, mint a benzin árának emelkedése. Ha emelkedik, akkor minden emelkedik, ha csökken, akkor csak az csökken.

Tovább Szólj hozzá

2016. már 30.

A politikafüggetlen pedagógusok politikafüggetlen megmozdulása

írta: AdamT
A politikafüggetlen pedagógusok politikafüggetlen megmozdulása

Ha minden igaz, akkor az iskolák 5%-a sem tett eleget Pukli úr felhívásának, így gyakorlatilag a bal-liberális oldal hívői kiábrándultan jegyzik meg, hogy ebből így nem lesz rendszerváltás.

Még jó, hogy ez egy politikafüggetlen, semleges, szakmai alapokon zajló demonstráció. 

Évek óta halljuk, hogy Orbán lázító, hergelő beszéde megosztja az országot. Ezzel nehéz is vitatkozni. Mondjuk még szerencse, hogy legalább az ellenzék soraiban van nyugodt, higgadt, tiszta beszéd.

Például ilyen a "józan középút".

 Végre valaki nem hergeli a népet és a tanárok is teljesen politikamentesen tolják ezt a kockásinges témát.

 

No, hát ezért lézengtek az emberek és lézengenek most is ezeken a demonstrációkon. Mert ez sosem ...

Tovább Szólj hozzá

2014. aug 01.

Gáza

írta: 4150
Gáza

Kedveseim!

Az elmúlt időszakban mint tudjuk háború folyik a közel keleten, amiről mindenkinek van véleménye, nekem is. Nem hinném hogy lenne olyan ember akinek a facebook oldalán pro-kontra ne jelennének meg különböző hozzászólások.

Hihetetlen frappáns bölcsességek, olcsó hatásvadász képekkel, vagy éppen az ellenkezője realista és vér komoly posztok.

El kell mondjam, hogy velem az élen, mi magyarok mindenről hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy mikrofon és belebeszélünk. Engedtessék meg hát nekem is hogy elmondjam mit gondolok, és részben színt is valljak. Ha már ez a téma jobban izgat minket, mint az hogy a kárpátaljai magyarok vére mért folyik belső Ukrajnában.

 

Kedves nemzetvédő testvéreim!!!

Magam is jobboldali ...

Tovább Szólj hozzá

arab zsidó gáza Gáza

2012. sze 28.

2000 fős tömegverekedés a foxconn kínai gyárában.

írta: 4150
2000 fős tömegverekedés a foxconn kínai gyárában.

 

A héten lehetett olvasni ezt a hírt.

 Volt egy kis balhé összeverekedett 2000 ember. 5000 rendőrrel.

A hírek szerint a gyárkomplexumban összesen 79.000 ember (hangya) dolgozik.

Álljunk meg egy polgári szóra; 79.000 ember egyetlen gyárban?  Ez több mint Szolnok teljes lakossága! Mi lehet ott?

Szerinted?

Milyen komplexum ez (egy gyár, nem a teljes cég)?

Mi  lenne ha egy vállalat ma Magyarországon 79.000 munkahelyet tudna adni?!

Lecserélnénk a címert egy logora?

Banyek’ egerek, és emberek…

Tovább Szólj hozzá

kína magyar válság nincs

2012. máj 30.

Hittler üzent: megdögletek cigányok

írta: AdamT
Hittler üzent: megdögletek cigányok

Magyarországon ismét elszabadult a szélsőjobboldali gépezet. A rasszizmus nem válogat , kitaszít, eltaszít, letaszít és megrettent. A képeket csak az ujjaim közül kikandikálva mertem először megnézni, majd a majdnem tökéletesre sikerült horogkereszt láttán szívem összeszorult. A pulzusom emelkedni kezdett és mintha mázsás súlyt helyeztek volna a mellkasomra. Elállt a lélegzetem. Pánik, ugyanakkor teljes lemerevedés. Itt vannak. Visszajöttek. Pedig már azt hittük, úgy hihettük, hogy vége. Nem is értem, hogy eddig miért nem merült fel senkiben az a legelemibb felismerés, hogy bizony a képmutató, a szélsőjobbal kokettáló kormányunk miatt történhetett meg mindez. Hol a rendőrség? Hol van? Ki véd meg minket? Itt állok tanácstalanul és ...

Tovább Szólj hozzá

fasizmus hittler megdögletek

2012. máj 10.

A nemzetközi helyzet egyre fokozódik!

írta: 4150
A nemzetközi helyzet egyre fokozódik!

 

                A mondat, amivel nem lehet mit kezdeni. Pedig pontosan ez történik, volt egy hír valamikor december elején mikulátbáti’hotta.

A Frankiln Templeton csoport tavaly több mint ezermilliárdnyi államkötvényt vásárolt. Ez azt jelenti, hogy hazánk forint-és deviza államadósságának több mint 10%-a    ennél a csoportnál van.

A csoport elnöke Mark Mobius.  Arra kérek minden kedves honfitársamat, ha ez az Úr szembejön vele az utcán, kínálja meg cigarettával, hívja meg egy fröccsre, vagy mutassa meg neki milyen volt az idei főzet. Persze Mark Mobius tudja hogy a sötétített üveges golf nem a menőség csúcsa.

Ezért van egy ilyen típusú refülőgépe. Szerintem csajozós. Habár vannak akik a hajó mellett teszik le a ...

Tovább Szólj hozzá

pénz mark tőzsde kötvény mobius

2012. máj 03.

Egy eltűnt szakdolgozat margójára

írta: AdamT
Egy eltűnt szakdolgozat margójára

Van egy bölcs mondás: Aki az iskolát is csak tanulással tudta elvégezni, az az életben is csak munkából fog megélni.

És hát ugye ennek a mondásnak bizony komoly aktualitása van.

Gyurcsány Ferenc Balatonőszödön ezt mondta:

„Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi. És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk, azon túl, hogy a szarból visszahoztuk a kormányzást a végére. Semmit. Ha el kell ...

Tovább Szólj hozzá

politika gyurcsány plágium borászat őszöd szőlészet

2012. máj 01.

Strasbourgból megmondják a frankót

írta: AdamT
Strasbourgból megmondják a frankót

Strasbourgból megmondják a frankót, tényleg úgy tűnik. Megmondják, hogy a vörös csillag azért mégsem horogkereszt, na. A kommunista diktatúra szimbóluma nem olyan gáz, ugyan kérem. Meg eleve, mi az, hogy törvényt hoz ez a kis mocsok ország itt a keleti szélen és azt be is akarja tartatni?! Hát hogy van ez kérem?! Nehogymár csak úgy egy ország megmondja, hogy mit tekint tiltott önkényuralmi jelképnek! Nehogymár! Majd Strasbourgból megmondják.

Mottó: (forrás: index.hu)

A strasbourgi ítélet szerint a vörös csillag használatának hazai tilalma túl szigorú, a szimbólum viselésének korlátozása csak akkor lenne indokolt, ha fennállna a kommunista diktatúra visszaállításának közvetlen és valós veszélye. A vörös csillag összetett ...

Tovább Szólj hozzá

eu kommunizmus állatok gyalázat strasbourg

2012. ápr 29.

Május 28 hétfő a szeretet ünnepe

írta: 4150
Május 28 hétfő a szeretet ünnepe

  Ha már „Nemzeti-liberál- keresztény -kommunizmus és napi politikai hányinger, tőlünk, Neked .”

Május 1 a szeretet ünnepe akkor, és most.

Pillanatok kérdése, és nyakunkon a munka ünnepe, május 1. „Szerencsére” egy olyan országban élhetünk, ahol a munkát szabadnappal ünnepelhetjük…

Noha alternatív vélemények szerint ez a szeretet ünnepe. ..

  Biztosan sokan elmosolyodnak, és eszükbe jut egy régi video, ahol egy állampolgár nem tudta, hogy ez a munka ünnepe.   Mindenki, aki látta ezt a videót és tudta, hogy ez valójában miért munkaszüneti nap, biztosan jót kuncogott rajta. Mindenkitől kérdezem, elsősorban azoktól akik jót nevettek a „szeretet ünnepén”, hogy a következő munkaszüneti napon május 28; mit ünnepelünk?   ...

Tovább Szólj hozzá

keresztény május 28 pünkösd

süti beállítások módosítása