2010. jan 27.

Újabb titkos részletek a FIDESZ programjából II.

írta: AdamT
Újabb titkos részletek a FIDESZ programjából II.

A korábban kiszivárgott hírek után ismét napvilágot látott pár hír a Fideszről és elsősorban Orbán Viktorról.

Nem elég!

A legfrissebb, ma reggel kezembe került adatok szerint Orbán Viktor azt várja el a párttól, hogy a 2010-es választásokon a kiosztható 386 parlamenti helyből a Fidesz legalább 515 széket szerezzen meg, így biztosítva a 4/3-os többséget. Így a hatalmuk az Alkotmány szerint örökletessé válik. Az Orbán dinasztia (esetleg Orbán-ház) a 4/3-os többséggel felvértezve tehát évmilliókra bebetonozhatja magát a politikai vezetésbe.

Haderőreform

Orbán elszántságát mi sem tükrözi jobban mint az, hogy megválasztásuk esetén azonnal visszaállítják a sorkatonai szolgálatot. A spártai rendszerhez hasonlatosan akár már 2010-től besorozhatják a 8 éves gyermekeket. Az ifjú katonanövendékek csak a 35. életévüket betöltve térhetnek haza szüleikhez, barátaikhoz és akkor is csak egyetlen napra. A felső korhatár 120 év, élethelyzetre való tekintet nélkül. Ez azt jelenti, hogy az 1890 után született férfiak közül mindenkit besoroznak. Emberek százezreit kell majd exhumálni, de az úgynevezett zombiseregtől sokat várnak a jobboldali tábornokok. Egyelőre nem tudni, hogy a hamvasztási eljárással örök nyugovóra tért honfitársakat végül besorozzák-e a kettes számú hamudandárba.

Oktatás

Az iskolákban 2010 szeptemberétől több új tantárgyakat is fognak tanítani. Az általános iskolák alsó tagozatában megjelenik az orbanológia és a konzervatika, emellett napi 6 óra testnevelés vár az ifjú nebulókra. Felső tagozatokban jön majd csak az ének, ahol többek között Vikidál Gyula és Varga Miklós nótáit kell hanghűen énekelni a lánytanulóknak is. Az Orbán Viktor Egyetemen a biológusok narancstant, a bölcsészek orbanokráciai elméleteket, a jogászok a Lex Orbánt tanulmányozhatják 2010-től.

Államosítás

A privatizált állami vagyont 350-400%-ban szeretné Orbán visszaállamosítani. Így természetesen olyan vagyonok is állami kézbe kerülhetnének, melyek mindig magántulajdonban voltak. (A programrészletek között sajnos a saját lakásom államosítását is megtaláltam, sőt a kutyatál, az autóspumpa és 6 darab kartondobozom is állami tulajdonba fog kerülni.)

Ahogy ígértem, továbbra is tájékoztani fogom az olvasókat, amennyiben újabb tények látnak napvilágot.

Szólj hozzá

politika választás orbán fidesz 2010 rettegés iróniaméter