2010. jan 15.

Jövőkép: SZLDF

írta: AdamT
Jövőkép: SZLDF

Ha a szocialisták népszerűségi indexe nem fog javulni az elkövetkező években, akkor könnyen lehet, hogy a jelenlegi Liberáldemokrata Fórum beolvasztja magába az MSZP-t is. Valószínűleg Szociálliberáldemokrata Fórum lesz a nevük, esetleg a Szocialista Szabadság Fóruma. Az persze jó kérdés, hogy milyen programot tudna összehozni egy eredetileg konzervatív, egy eredetilag kommunista és egy eredetileg liberális párt. Íme pár ötlet a leendő programpontok közül:

- Megemeljük a nyugdíjakat, de aztán elvesszük, mert hiszünk a piac erejében, de természetesen szociálisan érzékenyek is vagyunk.

- Visszaállamosítunk több - korábban tévesen privatizált - vállalatot, majd bízva a piac egyensúlyteremtő képességében ezeket ismételten eladjuk.

- A határainkon túl élő magyarokat mindig szeretni fogjuk, de semmi közünk hozzájuk.

- Az állami ünnepek (nem) fontosak.

- A szocializmus évtizedeiben elkövetett törvénysértések, visszaéllések gyomorforgatóan undoríítók, erkölcstelenek és embertelenek voltak és nem kell ezzel foglalkozni.

- A minimális államot maximalizálni szeretnénk, vagyis a maximalizált államot minimalizálni. Vagyis egy centralizált államot képzelünk el, ami erősen decentralizált.

 

És most néhány velős üzenet a szavazók felé:

- Magyarságunk büszke internacionalizmusára!

- Minden kozmopolita hazafi velünk tart!

- Isten (nem) létezik!

- Francia bort a magyar palackba! 

- Magyar terméket csak multiknál vegyél!

 

 

Szólj hozzá

politika magyar hülyeség