2009. nov 13.

Apartheid launched

írta: phaidros
Apartheid launched

Proszektúra írt nemrég a benzinkutasról, aki, miután a svéd cserediákok rászoktak arra, hogy fizetés nélkül tankolnak nála, kitiltotta őket a kútjáról. Emiatt persze kap majd hideget is, meleget is, és valószínűleg megszívatják. A svéd cserediákok egyébként is szeretnek nagy tömegben megtámadni néhány embert (figyelem, csúf előítélet!) - nem egy életbiztosítás, szóval bátor rongy ember, szemben áll vele az egész civilizált világ (a magyar állam, a liberálisok, és a svéd cserediákok. A több nem számít, azok rohadt fasiszták.)

Hogy miért nincs mégis igaza az kutasnak? Ugyanazért, amiért a rendszerváltáskor a magyar határon kirakott, "magyar, ne lopj!" felirat is igazságtalan volt. Igen, tudom, hogy egyesek szerint fajmagyar nem lop (erről eszembe jutott, amikor a Magyar Sziget egyik látogatója panaszkodott, hogy ellopták a zászlóját meg pár cuccát, pedig ott aztán biztos nem volt egy svéd cserediák sem - node legalább egyfajta "aha"-élmény megvolt neki), de ez az osztrák szempontjából tökéletesen mindegy volt: magyarországról jött a tolvaj, magyarul beszélt, magyar állampolgár volt, magyarul viselkedett. Azt ő mondjuk nem írta volna ki, hogy nem szolgálja ki a magyarokat, mert abban az időszakban az osztrák boltok belőlünk éltek, de azért figyelte a balkáni söpredék kezét. De elkanyarodtam.

A fenti helyzet a következménye annak, hogy a Magyar Köztársaságban lehet bizonyos érték alatt (hivatalos minimálbér 1/3-a kb) lopni, akár napi szinten, úgy, hogy annak semmi következménye nincs, az összeadott érték pedig nem számít - a számla naponta újraindul. Azaz, a Magyar Állam kb. 600.000 Ft havi nettó adózatlan és nem adóköteles jövedelmet biztosít azoknak, akik ilyen módon kívánnak megélni. Ezért hívják megélhetési bűnözésnek. :) Ezt az illető akár egy személytől is beszerezheti folyamatosan, és nem lesz érte büntethető.

Így az Állam megoldotta a segélyek kérdését is egyfajta "szedd magad" akció keretében. A rasszizmus viszont olyan európaiatlan, nem? És hogy hívják azt, ha én magát a Magyar Államot utálom, megvetem, minden intézményét, és mindazt, amit képvisel? Mert ellenem van, ártani akar nekem, nem képvisel és kiszipolyoz?

Szólj hozzá