2009. aug 03.

Hol lesz a Madonna-koncert?

írta: AdamT
Hol lesz a Madonna-koncert?

Bonyodalom az van. Mindenki idegesen szemléli az eseményeket, hiszen nem lehet tudni, hogy akkor most hol is lesz az oly' régóta várt Madonna-koncert. A mindenes blog informátorokon keresztül hozzájutott a rendezvényszervezők ötletlistájához, amely azokat a helyszíneket tartalmazza, ahol az idén 51 éves énekesnő felléphet. Először a kultúrpart szellőztette meg az információkat, majd egy másik merész ötletről is ők számoltak be. Zagyvaszegi Pál Konrád az énekesnő magyarországi képviselője azonban további ötleteket tartogat a tarsolyában.

1. Kocsord
Az underground humor első igazi fellegvára megfelelő helyszín lehetne egy esetleges vidéki Madonna-koncert megszervezésére. Ismert helyszín. Az alábbi képen Madonna és Szalacsi Sándor egy esetleges atombunker-koncert részleteinek megbeszélése után pózolt kameránknak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. A 4-es metró félkész alagútrendszere
A főpolgármester a fúrópajzsoktól nem hallja a kérdést, amit szerkesztőnk intézett hozzá és amely így szólt: "ha a 4-es metró alagútrendszerében lesz a koncert, akkor Demszky úrnak mennyivel gyarapszik megtakarításainak összege?"


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. A Parlament épületében
A házelnök szerint príma ötlet. A képviselők ingyenjegyet kapnának és természetesen a hozzátartozóknak sem kellene megvenni a méregdrága belépőt. Emellé Madonna 6000 oldalas, képekkel illusztrált könyvéből, a "Férfiak, akikkel extrém szexuális együttléteim voltak"-ból is kapnának 1-1 dedikált példányt. Az államhoz befolyó bérleti díjból pedig Göncz Kingát küldenék egy sztájliszthoz. A képen Szili és Madonna épp a dedikáláson kapott ajándékokkal sétál vissza az egyik külvárosi youth hostelbe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


4. Egy tetszőleges budapesti büntetésvégrehajtási-intézetben
Hunvald György és Zuschlag János, valamint az álataluk alapított Tágánusz Csoport több jeles képviselője is komoly lobby-tevékenységet folytat, hogy megnyerje a művésznőt egy börtönkoncertre. Képünkön Hunvald György mutatja be új hajkölteményét, amit a börtöntársak kedvéért csináltatott magának, természetesen panamapénzből.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Helikopterről
Kóka János ötlete nem más, mint az, hogy bérbeadja a népszerű sztárénekesnőnek a helikopterét, így Madonna megfelelő hangosítással szinte az ország bármelyik részén adhatna koncertet. A technikai jellegű részek lebonyolítására kiírt páláyzatot már meg is nyerte egy híres, magyar informatikai cég. Képünk a tárgyalások után készült közvetlenül.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá

koncert madonna iróniaméter