2009. júl 03.

A Gárda betiltásáról

írta: AdamT
A Gárda betiltásáról

Draskovics Tibor az MTI-nek úgy fogalmazott: jogerősen bebizonyosodott, hogy senkinek nincs joga kikezdeni az állam rendfenntartási monopóliumát, senkinek nincs joga másokkal szemben fenyegető módon fellépni. Hozzátette: ezzel az ítélettel a magyar állam bebizonyította, hogy képes és kész megvédeni magát mindenféle alkotmányellenes törekvéssel szemben.                                                         forrás: atv.hu

Tibor!

Egy magadfajta hóhérpolitikus nem is értem, hogy hogy nyilatkozhat ilyet. Bocsánat, nagyon is értem. A magyar állam? Bebizonyította? Képes és kész megvédeni magát? Alkotmányellenes törekvésekkel szemben? Köszönöm, ma reggel sem kell kávét innom. Ha nem egy olyan párt minisztereként nyilatkoznál amelyik az erkölcstelen mutyikról lett "híres", akkor lehet, hogy megpróbálnék valamiféle következtetést levonni a szavaidból. Így viszont úgy érzem, hogy semmilyen erkölcsi alapod nincs az alkotmány szót egyáltalán kiejteni a szádon, hacsak nem ilyen kontextusban:

"Mi, a Magyar Szocialista Párt belátjuk, hogy sem a magyar népet, sem az alkotmányt, sem a törvényeket nem tiszteljük. Számunkra mindig a karrier, a pénz és a hatalom volt a legfontosabb."

De sajnos Tibor te megint a jó öreg kliséket puffogtatod. Végülis érthető: a Jobbik a legkomolyabb ellenfele az MSZP-nek. Remélhetőleg kettőtök között dől el, hogy ki lesz a második erő. És ha a Jobbik beelőz titeket? Akkor ilyen lesz a verseny:

 

Szólj hozzá

mszp mutyi drazsé gárda lmp