2009. ápr 22.

Fejlevágós gárdista - úgy tudom

írta: AdamT
Fejlevágós gárdista - úgy tudom

Olvasom a hírt, miszerint a náci eszméket valló gárdista fiatalember a barátnőjének fejét leválasztotta a testtől. Azért ez elég kemény így a XXI. században. Mondjuk ki, hogy az a 22 éves, aki többször megböki a 19 éves barátnőjét, majd levágja a fejét, az nem százas.

De azt is mondjuk ki, hogy ez felettébb "szórakoztató" cím: "Levágta barátnője fejét egy magyar gárdista". A rendőrség kegyeleti okokból nem árul el részleteket, de a kedves újságíró egyből politizál. Sőt, lehet, hogy a 22 éves náci fiatalember azért vágta le kedvese fejét, mert utóbb kiderült, a lány egyik nagyszülője zsidó származású volt. Minden lehetséges. 

"A Bors úgy tudja, hogy az elsőéves főiskolai hallgató I. Gyöngyvért féltékenységből ölte meg A. Péter, aki tavaly május elsején részt vett Kalocsán a magyar Gárda felvonulásán."

A Bors úgy tudja. Én pedig úgy tudom, hogy az indexet a zsidó nagytőke irányítja. Úgy tudom, hogy Fekete Pákó teherbe esett Novák Pétertől, Orbán Viktor pedig titkon szerelmes a Lajcsiba. Mádl Ferenc kedvence a körtelé, felesége meg nem tud pálcával enni a kínai gyorsbüfékben. 

Úgy tudom, hogy ezt azért találták ki, hogy kompenzálják vagy ha úgy tetszik relativizálják a cigánybűnözést. Úgy tudom, hogy ez egy nagy összeesküvés.

Úgy tudom, hogy tök hülyeség ez az egész. Meg kéne tanulni nem megosztani. Se itt, se ott. De ez nem megy. Úgy tudom.

Szólj hozzá

index újságírás bors kalocsa bűncselekmény gárdista fejelvágó