2014. aug 01.

Gáza

írta: 4150
Gáza

Kedveseim!

Az elmúlt időszakban mint tudjuk háború folyik a közel keleten, amiről mindenkinek van véleménye, nekem is. Nem hinném hogy lenne olyan ember akinek a facebook oldalán pro-kontra ne jelennének meg különböző hozzászólások.

Hihetetlen frappáns bölcsességek, olcsó hatásvadász képekkel, vagy éppen az ellenkezője realista és vér komoly posztok.

El kell mondjam, hogy velem az élen, mi magyarok mindenről hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy mikrofon és belebeszélünk. Engedtessék meg hát nekem is hogy elmondjam mit gondolok, és részben színt is valljak. Ha már ez a téma jobban izgat minket, mint az hogy a kárpátaljai magyarok vére mért folyik belső Ukrajnában.

 

Kedves nemzetvédő testvéreim!!!

Magam is jobboldali szavazó vagyok ha nem túl provokatív ezzel kezdenem, talán a szemetekben nem vagyok az, de ígérem megpróbálok felzárkózni a szintetekre, és legalább annyi könyvet olvasni ebben az évben amennyit ti!

Meg kell kérdezzem hogy nem eszitek együtt a kovászos uborkát a tejszínhabbal?

Mit is akarok ezzel kérdezni?

Azt szeretném megtudni, hogy dagadó kebellel hirdetni, és büszkének lenni arra hogy egy ezeréves keresztény ország tagja vagy miközben a jelenkor keresztényeit gúnyolod, és a kettős kereszt árnyékából megtapsolod a félholdat azt te úgy ítéled meg hogy rend a fejedben? Azt mondod hogy nem hiszel a kereszténységben mert a keresztesháborúk csúnya dolgok voltak! Hát mondj egy olyan keresztény államot napjainkban amelyik más vallásúak fejéhez fegyvert tart?  Van-nincs? Tudtad hogy az iszlámban ma ez egy élő dolog, olvastál már az iraki keresztényekről? :) Ha nem, akkor olvass és gondold át melyik csapatnak szurkolsz!Mi közösségünk van nekünk velük?

Szerinted az hogy az ország az 1900-as években mindössze 50% magyarságot tudott felmutatni, és az első világháború után és olyan könnyen elszakadtak tőlünk a területek az egy nemzetközi zsidó konspiráció miatt volt, vagy esetleg lehet köze ahhoz hogy az iszlám (akinek a saját keresztesháborúja persze nem olyan irritáló mint a keresztényeké) gyakorlatilag majdnem ki irtott minket?

Mégis amikor olyan könnyen hitet vall az ember a megrázó képek láttán fel kell tegyem neked a kérdést te aki ilyet posztolsz, és ilyen véleményen vagy! Az idén hány forintot fordítottál jótékonykodásra? Mennyit adtál éhező gyermekeknek, állatvédelemre vagy bármire amiben hiszel?!

 

Szólj hozzá

arab zsidó gáza Gáza