2010. feb 18.

Cédulás licitek

írta: AdamT
Cédulás licitek

Az utóbbi napokban elkezdett durvulni az ajánlószelvények gyűjtése körüli helyzet. Hallunk ezt, hallunk azt. Minket is igyekeznek tájékoztatni az olvasók, így egy pár törénetet most igyekszünk megosztani veletek. Nem minden történet hitelességét tudtuk ellenőrizni, de most nem is ez a fontos.

 

"Újabb gépfegyveres fideszes kopigyűjtőket fogtak el. Antidemokratikus jelszavakat skandálva, ártatlan anyákat becstelenítettek meg. Az anyuka segítségére siető LMP-s aktivistákat felhúzták egy lámpavasra.

Borsodban a fidesz aktivisták tankokkal szedik a kopogtatótak. Belső információból tudom, hogy a fidesz már nem is kopogtatónak, hanem robbantóscédulának hívja az ajánlószelvényeket.

Közben jelöletlen tömegsírra bukkantak Pátyon. A tömegsír mellett találtak egy listát, így feltételezhető, hogy azokat lőtték le és ásták el az erdő szélén, akik nem adták oda a Fidesznek a kopogtatót."

 

"LMP-s aktivisták gázmaszkban rohanták le az egyik Pest megyében található árvaházat. Miután megtudták, hogy az ott lakók nem kaptak kopogtatócédulát, mérgükben minden 5 év alatti gyermeket kénsavba mártottak. "

 

"Aha, nálunk a kerületben két LMP-s aktivista betört egy hajléktalan szállóra. Üvöltöztek az emberekkel, fenyegetőztek. A kopogtatókat akarták begyűjteni. Az egyik srác állítólag végig azt üvöltötte, hogy "rohadt hajléktalanok, a szart is kiverem belőletek, hogyha nem adjátok oda a céduláitokat" a másik meg valami ilyet mondott: "akkor is meglesz országosan a 10.000 cédula, ha ezért ki kell nyomnom a szemeteket". Kevesellték az összegyűlt 9 cetlit, ezért az összes férfit és nőt megerőszakolták, aztán rájuk zárták a szállót és felgyújtották. Órákig nézték kéjes szemmel a szénné égő emberek vergődését az ablakokon keresztül."

 

"Én nem adtam oda a Fidesznek és ezért levágták a kezeimet. Most is anyukám írta ezt a kommentet.

Felkerültünk a listára. Ha nyer a Fidesz, akkor ki fognak minket telepíteni. 1998-ban is ezt csinálták. Csak 2002-ben térhettünk haza, addig minden nap 16 órát kellett szenet fejtenünk. "

 

"Egy fideszes koppcédulagyűjtő járt nálunk, Anyu most hívott ijedten. Hosszú lovaglócsizmában volt, és türelmetlenül verdeste a lábszárát a lovaglópálcával, amig Anyuval beszélt. Amikor nem adta oda a koppcédulát, összeszűkült a szája és a szeme olyan gyűlölettől telten, de azért lecsitította a mellette felmorduló nagy német juhász kutyát, elmorzsolt valami káromkodásszerűt, ami donnerwetternek hangzott, majd felült a sofőrös-géppuskás Kübelwagenjére, intett a kísérő oldalkocsis motorosoknak, és elmentek. Azért a Schmeisser is elég félelmetes volt náluk."

 

Szólj hozzá

fidesz történetek iróniaméter lmp ajánlószelvény cédulák mindenfikció