2010. jan 29.

Tippek Dávid Ibolyának

írta: AdamT
Tippek Dávid Ibolyának

Ezúton szeretnék Dávid Ibolyának pár tippet adni, hogy kiket kéne még a hajrában megkörnyékezni.

1. Csurka István

Végülis a célok hasonlóak. Az MDF nagy veteránja, egykori tagja. A folytonossággal könnyedén magyarázható a visszatérése a pártba. Szélsőjobbról lehetne szavazatokat csalogatni.

 

 

 

 

 2. Thürmer Gyula

 

 

Végülis a célok hasonlóak. Nagymúltú, komoly formátumú politikusként ismeri mindenki a Munkáspárt felkészült vezérét. A baloldali szavazók egy része bizonyára támogatná.

 

 

 

3. Schmidt Mária

 

 

Végülis a célok hasonlóak. A korábban egyértelműen a Fidesz értelmiségi holdudvarához köthető történészasszony elcsábításával valamelyest ki lehetne fogni a szelet a Fidesz vitorlájából.

 

 

 

4. Bódi Szilvi

 

 

Végülis a célok hasonlóak. Az ifjú celeb megmozgatná a petyhüdt, fásult hímnemű szavazókat, pár ledér, pucsítós pózban készült fotókkal ellátott plakáttal az urnákhoz lehetne csábítani őket.

 

 

5. Oki

 

 

Végülis a célok hasonlóak. Letűnt celeb, de a politikából kiábrándult, züllött alkoholistáknak valaki újra hitet adhatna. És lássuk be, ez a réteg igencsak sok szavazati joggal rendelkezőt foglal magába.

 

 

6. Lipcsei Péter

 

 

Végülis a célok hasonlóak. Focista. A Ferencváros szurkolóinak egy részét meggyőzné Lipcsei úr jelölése. 

 

 

 

 

7. Speak

 

 

Végülis a célok hasonlóak. A külföldön befutott magyar sztár egyenes beszédével a lakótelepek fiataljait szólíthatná az urnákhoz.

 

 

 

 

 

Szólj hozzá

politika magyar közélet választás mdf iróniaméter