2010. jan 28.

Újabb titkos részletek a FIDESZ programjából III.

írta: AdamT
Újabb titkos részletek a FIDESZ programjából III.

Mint ahogy arról már korábban is beszámoltunk, a FIDESZ grandiózus terveket sző a háttérben hatalomra kerülésük esetére. Belső félelmeimtől vezérelve, kapcsolataimat felhasználva igyekszem reálisan bemutatni a ránk váró nehézségeket egy esetleges FIDESZ győzelem esetére. A már feltárt tényeket itt és itt tekintheti meg az Olvasó. A FIDESZ titkos programjai között kalandozva azonban most újabb megdöbbentő információkra bukkantam.

Főváros

Orbán Viktor Alcsút és Felcsút egybenyitásával egy gigantikus metropolisz felépítését tervezi, így könnyen lehet, hogy az így létrejövő Csút lesz a Birodalom fővárosa. Az már egyértelműen látszik, hogy a 4-es metró nyomvonala behálózza Csútot, az új városban legalább 15 megállója lesz az eredetileg Budapestre szánt tömegközlekedési eszköznek.

Honvédelem

A Tubesre 9 radart fog telepíteni a FIDESZ, további 17-et a Gellért-hegyre, 42 darabot pedig a Mátra különböző csúcsaira. A szlovák és a román határra előre megrendezett forgatókönyv szerint komoly incidensek várnak. Napi rendszerességgel lesz átlövöldözés. Ficotól kapott információim szerint Orbán Viktor megválasztása napján hadüzenet nélkül fogja lerohanni egész Szlovákiát.

EU

Hazánk azonnal kilép az EU-ból, amennyiben a FIDESZ hatalomra kerül, Morvai Krisztinát így természetesen azonnal hazarendelik.

Kis színes

Orbán Viktor és Morvai Krisztina közötti gyengéd érzelmekről tanúskodik rengeteg adat, így nyilvánvaló, hogy Orbán Viktor 2010-ben el fog válni jelenlegi feleségétől, akit egyébként zsidónak tart. Morvai Krisztina pedig a férjétől fog elválni, szintén származása miatt.

 

A durva blog szerkesztősége hamarosan egy közös, rettegésen alapuló demonstrációt is szervez, ahol közösen, együtt félhetük a ránk váró nehézségektől.

Szólj hozzá

választás fidesz félelem 2010 rettegés iróniaméter