2010. jan 25.

Újabb titkos részletek a FIDESZ programjából

írta: AdamT
Újabb titkos részletek a FIDESZ programjából

Hetek óta szivárogtat az MSZP és a hozzájuk köthető médiumok. Nem tagadom, hogy belső félelmeimtől vezérelve én is megmozgattam kapcsolataimat, hogy kiderítsem, mire készül a FIDESZ kormányra kerülésük esetén.

Nyugdíjrendszer:

Orbán Viktor személyesen intézkedik arról, hogy 120 év alatt csak a nem cigányok mehetnek nyugdíjba, de a 100 évet mindenkinek ki kell tölteni. 100 év fölött a tisztán magyarok nettó 10.000 forintos nyugdíjra számíthatnak. A cigányok, négerek, zsidók természetesen ennek töredékét kapják majd, feltéve, hogy élnek 120 évet.

Foglalkoztatás:

Orbán Viktor megszűnteti a foglalkoztatási problémákat. Nem túlzás az a korábban kiszivárgott hír, miszerint munkatáborokat fog építtetni a FIDESZ elnöke. Egyébként már 1998-ban is elkezdődött ezen gyárak felhúzása, de akkor - szerencsére - a balliberális oldal megakadályozta a 2002-es kormányváltással a program megvalósítását. Ezekben a munkatáborokban tehát lesz munka mindenkinek, bőven.

Költségvetés:

Orbán Viktor a korábban felvett hiteleket nem fogja visszafizetni, de ha akarná se tehetné, ugyanis a nyugati pénzintézetek Orbán Viktor pénzét nem fogadnák el. Mármint annak az államnak a pénzét, amit Orbán Viktor vezet. Visszaállítják a Belügyminisztériumot és ez a tárca fogja kapni a költségvetés 85%-át. A belügyminiszter természetesen Orbán Viktor lesz.

Belső rend:

Orbán Viktor kémhálózatot hozott létre az elmúlt években. Egy komoly, mindenre kiterjedő, beszervezéses alapon működő szervezet ez, melynek neve: Suttogás a Sötétben (SS). Az SS 2010-től betagozódik a Belügyminisztérium igazgatási rendszerébe. A Politikai okokból Ölők Csoportja (PÖCS) szintén a BM fennhatósága alá fog tartozni, feladatuk pedig a más ideológiai meggyőződésű emberek helyes útra térítése lesz.

Sport:

Orbán Viktor kiemelt témaként kezeli a sportot. Az Orbán Lágerparancsnok Istenítésére Megrendezett Parádék Igazgatóságának Alosztálya (OLIMPIA) fogja szervezni a sporteseményeket, mely egyúttal a személyi kultusz erősítéséért is felelni fog. 

Egészségügy:

Orbán Viktor megszűnteti az egészségügyet.

Külkapcsolatok:

Orbán Viktor tető alá kíván hozni egy nemzetközi paktumot. Ennek előkészítése már megtörtént, 2011-ben ratifikálhatják is a csatlakozó országok. Az AntiJew szövetség tagjai Irán, Libanon, Szíria, Palesztina és Magyarország lenne, Észak-Korea tanácskozási joggal képviseltethetné magát a szervezet gyűlésein.

Igazságügy:

Orbán Viktor kormányzása alatt nem lesz igazság.

 

Jelenleg ezeket sikerült kiderítenem, amennyiben új információk birtokába jutok, nem leszek rest közölni ezt az olvasókkal. 

Szólj hozzá

magyar közélet választás mszp fidesz szánalmas 2010 iróniaméter