2009. okt 27.

Holokauszttagadó fesztivál

írta: minority
Holokauszttagadó fesztivál

Nem tervezzük az embereket rendkívül megosztó rendezvények propagálását, de ezt egyszerűen nem bírtuk kihagyni. Ha ez igaz, akkor tényleg kezdhetünk félni a zsidóktól:

Magukat megnevezni nem kívánó anticionista csoportok Holokauszttagadó fesztivált rendeznek december első hétvégéjén, azaz 6-7.-én. Helyszín, jegyár hamarosan lesz, akit esetleg érdekel a dolog, dobjon egy mailt nekünk, mi továbbítjuk az illetékeseknek, akik majd jelentkeznek a megadott címen. A kapcsolatfelvétel azért ilyen bonyolult, nehogy az ÁVH kiszimatoljon valamit. Bár hazánkban a holokamu tagadása nem számít bűncselekménynek, de hát tudjuk, hogy mennek itt a dolgok…

Idézet a hozzánk eljuttatott levélből:

A program még elég képlékeny, de az már egészen biztos, hogy Kárpátia koncert lesz, méghozzá szombat este. Rajtuk kívül fellép még 3-4 nemzeti érzelmű rock zenekar, de hogy kik, az legyen meglepetés. Az első napon terveink szerint az esti koncerteken kívül semmi különös nem történne, a felállított (zárt!) sörsátrakban kisebb-nagyobb társaságban lehet majd tagadni a holokausztot. Lesznek vendégeink a Kuruc.info-tól, a Bombagyár blogtól is. A nap fénypontja a már említett Kárpátia koncerten kívül az lesz, amikor Polgár „Tomcat” Tamás végre lerántja a leplet a sokakat régóta foglalkoztató feltételezésről, miszerint az Amerikai História X-ben nem Edward Norton játszotta a mellére baszott nagy horogkeresztet tetováltató főnácit, Derek Vinyard-ot, hanem maga Tomcat. A bizonyítás természetesen félmeztelenre vetkőzés útján történik.

Egészen biztosan vasárnapra jut az igazi különlegesség, ami miatt tulajdonképpen az egész fesztivál létrejött, és amiről csak röviden akarunk tájékoztatást adni, hiszen a nap nagy része erről fog szólni. Iráni holokauszttagadó tudósok  a „Hova tűnt 6 millió zsidó?” kérdésre meglepően bizarr, ám – mivel zsidókról van szó – cseppet sem irreális teóriával álltak elő: A zsidók  a II. világháború üldöztetései alatt egy másik bolygóra menekültek. A náci terror elől való menekülés mellett a „költözködés” másik oka az volt, hogy -  és most figyeljen mindenki – amikor majd elég erősek lesznek a föld leigázásához, akkor visszatérnek, és kegyetlen bosszúhadjárat keretében elfoglalják bolygónkat, amelyet aztán Izraelnek fognak nevezni. A tudósok 1-2 évet adnak a zsidó armageddon eljöveteléig. Becslések szerint addigra már legalább 70-80 millióan lesznek. Gyerekeik az ottani körülmények hatásaiként már most az UFOkhoz hasonló külsővel és képességekkel rendelkeznek.  Ennek és az ultracionista USA feltétel nélküli támogatásának ismeretében nem nehéz elképzelni, hogy ha nem készülünk fel megfelelően a támadásra, akkor mi fog az emberiséggel, velünk, magyarokkal  történni.

Ennyit” kedvcsinálónak”, azt hiszem, közös érdekünk, hogy minél hamarabb fel tudjunk kiszülni eme szörnyű attakra, úgyhogy gyertek minél többen!

U.i.: Mellékelünk egy képet annak a bizonyítására, hogy nem a levegőbe beszélünk. A képet titkos megfigyelők készítették a több, mint 60 éve zsidók lakta bolygón.  A szörnyű átalakulás már itt is jól kivehetően látszik a kis biboldókon: 

Szólj hozzá

fesztivál zsidó tomcat holokauszttagadás