2009. aug 27.

Sünszar

írta: phaidros
Sünszar

Két részeg hajléktalan akart egy kutyával végezni, hatszor nyakon szúrták az állatot, ám a kutya vonítására előjött egy házaspár, akik elzavarták a hajléktalanokat. Az állat ugyan életveszélyben van, de valószínűleg túléli az esetet.

Az állatvédők értesítették a rendőrséget, akik annyit mondtak, hogy a hajléktalanok a saját kutyájukat bántották, ezért nem tudnak mit tenni.

Na, most itt lehetne akkor alaposan megszorongatni a sünök tökét, kezdve mondjuk az Ügyészségi Nyomozóhivatal rájuk küldésével, ugyanis a törvény nem tesz különbséget saját és más állatának megkínzása között.

A problémám - azon felül, hogy szerintem helyénvaló lenne, ha az illető rendőrök mindennap orálisan kiszolgálnák azokat a hajléktalanokat kb. a második nemfürdéses hónapjuk, és egy kiadós fosás után egy mély, prosztatáig benyúló anál lickinggel adnák meg nekik a "végkielégítést", mert nagyjából csak erre jók - szóval a problémám az, hogy valahol nincs az rendjén, hogy az igazságszolgáltatás gépezete nem lendül mozgásba, mert csak egy állat törvényben meghatározott jogairól van szó. Csak akkor vagyunk biztonságban, ha a hatóságok a törvényt betartják, és betarttatják.

Én a magam részéről arra biztatnám az állatvédőket, hogy jelentsék fel a rendőröket, s kiderül, az ellenőrző szervek mennyire veszik komolyan saját munkájukat. Itt nem egy kutyáról van szó, hanem arról, hogy a rendőrség egyre inkább úgy értelmezi a törvényeket, hogy az nekik egyre kevesebb munkával járjon. Ez a tendencia a többi sajnálatos jelenséggel együtt oda vezet, hogy lassan már tényleg sünszarba se vesszük a sünöket, inkább elintézzük magunk a problémát.

Szólj hozzá

sün