2009. aug 15.

Nagy Magyar Végkielégítés

írta: MirwaisJanan
Nagy Magyar Végkielégítés

Akár egy Kovi film címe is lehetne, de témánk szempontjából a magyar pornókirály most sajnos irreleváns. Az elmúlt hetekben ugyanis másról sem szóltak a különböző híradások, mint a hatalmas összegekre rugó végkielégítésekről. Botrány. Undorító. Gusztustalan fehér népség. Mit képzelnek ezek? Az én adóforintjaimból? Demagógia motor újra beindult. És hát hol zsarnokság van, ugye tudjuk mi a folytatása.

Természetesen nem akarok antipopulista lenni, hiszen Magyarországon az nem menő: én is a lehető legnagyobb mértékben elítélem Szalainé xy Eleonóra 100 millió forintos lelépési díját. Én is elítélem Kocsis István biológiai és fizikai létét, és természetesen, mint személygépkocsival rendelkező állampolgár a cigányoknál, zsidóknál, buziknál, kínaiaknál jobban már csak a cigányzsidóbuzikínai Centrumot utálom.

Barátaim, Magyarok! Ne legyünk már ennyire képmutató köcsögök. Úgy beszélünk a kielégítési botrányról illetve bizonyos állami vezetők botrányos tevékenységéről, mintha mi a megtestesült becsület lennénk. Mintha mi nem személyes célokra használnánk fel céges mobilunkat, mintha mi nem lopnánk el mindent, ami mozgatható az irodánkból, mintha mi mindenképpen számlával oldanánk meg azt, amit ugye el lehetne intézni okosba'. Mintha mi a becsület és igazságosság szobrai lennénk. Figyelj, mert olyat mondok, amitől menten letérdelsz: nem vagyunk azok. A vezetőink, a politikusaink mivel több mint az istenadta  a nép? Cseréljük le a vezetőinket, menedzsereket, köcsögöket, zsidókat? Oké, persze: de a népet ki cseréli, kérdem én? Majd a cigányok?

Igen, persze: gusztustalan és visszataszító, melyet az állami cégek vezetői és bizonyos politikusok elkövetnek. Én is elítélem. Ettől függetlenül, akinek lehetősége lenne rá, az biztosan ott csalna, ahol tudna. Gondolj bele, eddig csak kicsibe nyomod, de mi lenne ha meglenne a sansz egy jó kis végkielégítésre? Aki olvassa ezt a blogot (és nem vagyunk kevesen, tudom), tegye a szívére a kezét és mondja ki most: ha én állami cégvezető vagy politikus lennék: én NEM lopnék. Aki ezt kimondta, az hazudik. Abból jó állami cégvezető és politikus lesz.

(a mindenes blog új szerzője ezzel a bejegyzéssel köszönti az ő népét)

Szólj hozzá

közélet gaztettek