2009. aug 10.

Ki "grasszálhat" ma Budapesten?

írta: AdamT
Ki "grasszálhat" ma Budapesten?

A neonácik - úgy látszik - nem. Magyarország miniszterelnöke ugyanis arra kéri a rendőrséget, hogy a jog minden eszközével próbálja megakadályozni a neonácik budapesti gyűlését. 

Tehát Budapesten melegek, drogosok, diszkósok, kerékpárosok, kommunisták, anyukák, gyerekek, teniszezők, lufiárusok, kondások, írók, költők, műgyűjtők, zsírkrétagyártók, muszlimok, keresztények, dánok, írek, svédek, Lada tulajdonosok, békeharcosok, '56-os veteránok, orbánisták, ördögbotozók, kéményseprők, viccmesélők, dohányosok, alkoholisták, kalapácsvetők, adóellenőrök, üvegvisszaváltók, csocsóbajnokok, órásmesterek, tanárok, krumplihámozók igen, bőrfejűek azonban nem "grasszálhatnak". Mert a lakosság egy valamekkora részének ez nem "szimpi". Ja nem, nem ezért, mert akkor a melegek se vonulhatnánkak. Meg az adóellenőrök se. Akkor miért? Mert félelmet keltenek. De ezt ki dönti el? Van ma Magyarországon egy Félelemelbíráló Bizottság? Esetleg Félelemszintmérő Intézet?

Egy büszke liberális ezt mondaná: "Egyetlen szavaddal sem értek egyet, de meghalnék azért, hogy elmondhasd a véleményedet".
A ballib ma ezt mondja:"Egyetlen szavaddal sem értek egyet, ezért meghalsz ha el mered mondani".

Isten hozott Európában!

Szólj hozzá

politika rendőrség náci sün bajnai