2009. júl 23.

Gyurikám, féreg-e vagy?

írta: AdamT
Gyurikám, féreg-e vagy?

Bolgár György nem szarozik, ezt tudjuk róla. De most érzem, hogy én se fogok szarozni és leírom, hogy szerintem ez a tag ez egy fasz. Próbáltam elszámolni 10-ig, sőt 100-ig is, de hiába. Hiába érek el 100-ig, akkor se változik a véleményem. Nem tudok politikailag korrektté válni és nem megy a körmondatos megfogalmazás se. Gyurikám, olvasom a cikked és azon gondolkozom, hogy mi a redvás mocskos kakastaréjért nem húzol el a retekbe. Persze, tudom. Kapsz fizetést ezért a hányingerért, amit te újságírásnak nevezel. A zsigeri gyűlölet, a röhejes félelem, a kispolgári attitűd, a szánalmas mosdatás mind-mind a nevedhez ragadt az évek során. Ezért az alábbi pár sort is le bírtad írni:

Az önkormányzatok nagy részét már uraló, de a teljes kormányzati hatalmat és az alkotmányozó többséget is jó eséllyel megcélzó Fidesz, valamint a mögötte még durvábban nyomuló szélsőjobb egy percig sem titkolja, hogy a balliberális oldal szétzúzására, megsemmisítésére törekszik. Sajtójuk már arra sem fordít időt, hogy töltsön, csak szünet nélkül lő, táboruk pedig ért a szóból, és az internetes fórumokon már a tömeges kivégzéseket hajtja végre. De nemcsak virtuális háború ez, látjuk már az eredményét az utcákon is. A cigánysoron, ahol házakat gyújtanak fel, és embereket gyilkolnak meg, vagy a Dohány utcában, ahol zsidó férfit vernek meg, csak azért, mert zsidó (és utána kiderül, hogy egy-másfél éve már szinte hetenként vannak hasonló incidensek).

Megsemmisítés? Szétzúzás? Ugyan, kérlek. Az SZDSZ szétzúzását miért kell a jobboldalra kenni? A kis szociszatelit saját magát nyírta ki a számlás Kókával, a magatehetetlen Fodorral, "a menj a picsába, valljuk be" Horn Gáborral, Strabaggal, oktatáspolitikával, rasszizmuskiabálással és azzal, hogy semmilyen nemzeti érdeket nem képviselt az elmúlt 20 évben. Lepaktáltak az MSZP-vel, a nagy rendszerváltó elit lefeküdt a kapcsolati tőkével rendelkező szociknak. Elvtelen szaralakok, akik magukat nyírták ki. Itt nincs szükség a jobboldallal riogatni, ugyanis vége. Game over! A rolót le lehet húzni, a választók azt akarják, hogy "menj a picsába" SZDSZ, valljuk be! Igaz, Gyuri? Igaz hát.
És mi van a cucilistákkal? Kádár maradványaival, meg az újakkal? A Ficsorokkal, Molnárokkal meg Gyurcsányokkal? Nem úgy tűnik neked, Gyuri, hogy összedől ez az egész szar amit ti pártnak neveztek anélkül is, hogy jobbról bármilyen támadás érné? Nem kell megölni, szétzúzni senkit, de a redvás tolvajokat végre ki kéne űzni többszázmilliós otthonaikból. Nem? Te sose érezted ezt, hogy ez így nem jó? Sosem érezted azt, hogy akiknek melegszarig benyalsz, azok helikoterrel járnak, te viszont ezt a szintet sose fogod elérni? Én nem mondom, hogy a FIDESZ-nek nem voltak korrupciós ügyei, de hány milliárdos ül a soraikban? És hány elérhetetlenül gazdag szocialistát ismersz? Érted! Milliárdos szocialista. Érted! Dehogy érted. Ha értenéd, akkor először leköpnéd magad, aztán abbahagynád az ótvaros seggek nyalogatását.

Szólj hozzá

györgy népszava bolgár