2009. jún 21.

Gordonka a privatizációk felülvizsgálata ellen

írta: phaidros
Gordonka a privatizációk felülvizsgálata ellen

Szeretett mini(szter)elnökünk pár hónap után jelezni kívánta létezését, s ma egy sajtótájékoztatón közölte, hogy megpróbálja átnyomni a parlamenten a holokauszttagadást büntető törvényt. Ez a mai legnagyobb problémánk, nem például a pár nap múlva kb. 10%-ot emelkedő benzinár.

Oké, a Fidesz támogatni fogja, ha mindennek a tagadását büntetik majd (tilos lesz a nem szó használata, és a programnyelvekben a logikai kifejezésekben a negálás helyett az else ágat kell majd használni börtönbüntetés terhe mellett). Oké, ebben nincs semmi új, business as usual.

Node: "A Jobbik nézetei veszélyt jelentenek a magyar demokráciára, és ez a veszély nagyobb, mint az elmúlt húsz évben bármikor."

Szemezgessünk a Jobbik nézeteiből:

  • Gá gá gá - izé ez nem hivatalos :o)
  • Privatizációk felülvizsgálata...
  • A magyar föld magyar tulajdonban maradjon, és a magyar gazdákat ugyanúgy támogassák mint a francia, vagy német gazdákat...
  • Szigorúbban fellépni a bűnözés ellen...
  • Multik megadóztatása, magyar cégek hasonló mértékű támogatása...
  • És a holokauszttagadás elutasítása.

Gyenge ez, Gordonka, gyenge.

Vannak vad ötleteik, az tény, de nem épp a demokráciát veszélyeztetik, inkább titeket. Legalábbis nekem nem az a demokrácia, ahol az egész polelitet behálózó bankbotrány főnyomozóját tönkreteszitek, az ügyet elaltatjátok, ahol a törvény előtt nem mindenki egyenlő, ahol a rendőrségnek nem érdemes szólni ha szükségem van rájuk, mert csak a statisztikájukat rontom, és ha rosszkor vagyok rossz helyen, még szarrá is vernek, ahol eladjátok az egész országot, miközben képviselőitek nem érvényesítik érdekeinket az EU-val szemben.

Kell a Jobbik a parlamentbe. Nem túl erősen, de a hangjukra szükség van, elég ha csak a választási bizottságban történtekre gondolunk.

Ti viszont elhúzhatnátok már a picsába.

Szólj hozzá

iróniaméter indexescimadásigyakorlat