2009. máj 21.

Hírvilág

írta: AdamT
Hírvilág

...avagy kis szemezgetés a média világából, 2009. május 21.

A valószínűleg drogos befolyás alatt álló Angel Mendoza kitépte és megette gyermeke szemét. A 35 éves férfi miután gyerekére támadt, megpróbálta levágni a saját lábát egy baltával. A gyermekvédelmisek figyeltek a kisfiúra, de azért nem vették el drogos szüleitől a kisfiút, mert azok nem verték eléggé.

(http://velvet.hu/sztori/2009/05/20/kiharapta_4_eves_fia_szemet_a_drogos_amokfuto_apa/)

Állítása szerint a versenyszerű úszás miatt lett deszka Labancz Lilla, ezért döntött úgy, hogy huszonegy éves korában felpumpáltatja a melleit. A színésznő - aki az FHM 100 Bombázójának legszexisebbje [1] címének elnyerése után megnyugodott, hogy nem is olyan ronda, mint amilyennek szerinte az Index tartja [2] – a legjobb plasztikai sebészt akarta magának, ezért Krasznai Zsolt kése alá feküdt be, aki már olyan hírességeket vagdosott már fel, mint például Zalatnay Sarolta, Zimány Linda, Hargitai Bea, Szűcs Judit, Mary Zsuzsi és még sokan mások. A doktor az árát is megkérte a szépészeti beavatkozásnak: Labancz félmilliót fizetett az operációért. „Eleinte tartottam a műtéttől, mert előtte nem plasztikáztak rajtam mást, de így jobban érzem magam" – vallotta a Napi Ász [3] által szőkeségként aposztrofált színésznő.

(http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2009/05/21/labancz_lilla_melle_felmillioba_kerult/)

Botrányt kavart egy választási reklámfilm Csehországban, melyben a nacionalista Nemzeti Párt a cigánykérdés végleges megoldását ígéri. A Cseh Televízó többet nem vetíti le a reklámot, a belügyminiszter kezdeményezni fogja a párt betiltását.

 

(Endlösung bazze, Endlösung... http://www.origo.hu/nagyvilag/20090520-a-cseh-nemzeti-part-a-ciganykerdes-vegleges-megoldasat-igeri.html)

Mára ennyi. Remélem, hogy holnap is velem tartanak! Szóval várja Önöket holna is a szerkesztő-műsorvezető: AdamT.

 

Szólj hozzá

média szar bulvár magyarország hír gagyi nevetséges brékingnyúz