2009. feb 20.

Politikai gaztettek I. - 2004. december 5.

írta: AdamT
Politikai gaztettek I. - 2004. december 5.

A politikai gaztettek sorozat ezennel útjára indul a blogomon. Olyan feledhetetlen mocsokságokat szeretnék újra bemutatni, amelyek nagymértékben hozzájárultak társadalmi megoszottságunkhoz, erkölcsi mélyzuhanásunkhoz, Magyarország morális-, társadalmi-, és gazdasági hanyatlásához.

2004. december 5-én két kérdésre válaszolhatott az állampolgári jogával élő személy, melyből most csak a másodikkal kívánok foglalkozni, ami így szólt:

Akarja-e, hogy az Országgyűlés törvényt alkosson arról, hogy kedvezményes honosítással - kérelmére - magyar állampolgárságot kapjon az a magát magyar nemzetiségűnek valló, nem Magyarországon lakó, nem magyar állampolgár, aki magyar nemzetiségét a 2001. évi LXII. tv. 19. § szerinti "Magyar igazolvánnyal" vagy a megalkotandó törvényben meghatározott egyéb módon igazolja?
 

A választás - számomra teljesen kiábrándító - részletes végeredménye itt látható. Azért kiábrándító, mert a fenti kérdésre 1.428.578 magát magyarnak valló állampolgár válaszolt nemmel. Az MSZP nagyjából az alábbi jelszavakat terjesztette suttogó propagandaként, ezzel buzdítva a magyar állampolgárokat a nemmel szavazásra:

Útlevél, tömeges elvándorlás, hontalan kárpátaljaiak, százmilliárdok, évtizedekre a hatalomba betonozott jobboldal. Bövebben itt.

A kormány tagjai beiktatásukkor esküt tettek, mely így kezdődik:

"Én ........................... esküszöm, hogy hazámhoz, a Magyar Köztársasághoz, annak népéhez hű leszek"

És itt jön az elméleti, illetve ideológiai nézetkülönbség: számomra minden magát magyarnak valló ember a Magyar Köztársaság népéhez tartozik. Ezen az a szomorú tény sem változtat, hogy majd' másfélmillió ember elment a szavazóhelyiségbe, hogy kinyilvánítsa, ez nem így van. 4 év és 2 hónap telt el, de én még mindig szégyent érzek. Szégyen, hogy egy olyan országban élek, ahol másfélmillió ember aznap vette a fáradtságot és elment nemmel szavazni. Félreértés ne legyen, hiszek a demokráciában. Hiszek abban, hogy létezhetnek eltérő vélemények és abban is, hogy ezek a véleménykülönbségek felszínre is kerülhetnek. De abban nem hiszek, hogy jóérzésű, történelmét, hagyományait ismerő magyar ember aznap nemmel szavazott. Ők azt mondták, hogy ezek az emberek nem magyarok. Azt mondták, hogy ugyanolyan feltételek mellett kapjanak állampolgárságot a 84 éve - önhibájukon kívül - a határainkon kívülrekedt emberek, mint a kenyai, az ausztrál, vagy a vietnámi állampolgár, aki hazánkba szeretne letelepedni.

A romákkal és a melegekkel szemben miért kell oly' buzgón alkalmazni a pozitív diszkriminációt a többség akarata ellenére? A többszörösen megalázott, magyarságát még mindig őrző magyarokkal szemben pedig miért az elszigetelésre buzdítanak? Politikai gaztett, a legmagasabb szinten. 

Szólj hozzá

mszp 5 december magyarság népszavazás politikai magyarellenes gaztettek