2008. júl 17.

Az SZDSZ igazi (h)arca

írta: AdamT
Az SZDSZ igazi (h)arca

Horn Gábor beszólt Gyurcsány Ferencnek. A Nap-kelte névre hallgató ideológiáktól és párthovatartozástól mentes közszolgálati műsor reggeli adásában történt az eset. Ezzel Horn a második találatot vitte be Gyurcsánynak.

Idézem: "A hazai politikai élet a kormány részéről egyetlen dologról szól, hogyan tud Gyurcsány Ferenc és az ő kormánya hatalmon maradni."

De ezzel nem elégedett meg az SZDSZ prominense és folytatta: "A magyar politikai élet nem arról szól, hogy ennek az országnak mi lenne jó, mi lenne az érdeke, hanem arról, hogy egy kisebbségi kormány tud-e és hogyan létezni".

Ferenc! Úgy tűnik, hogy egyedül maradtál. Ott állsz a semmi közepén és senki sincs veled. Senki. Pár blogger még próbálja védeni a védhetetlent, no meg ugye ott van a kormányzati kommunikációs gépezet, de hinni már szinte senki sem hisz benned. Menj el! Komolyan!

Az SZDSZ - szerintem - továbbra is a dávidi (Ibolya) úton halad. Megpróbál középre menni, egyenlő távolságot tartani a két nagytól. Harc az önálló arcért. Sok sikert!

 

 

Szólj hozzá

politika mszp fidesz gyurcsány szdsz mdf horn